Zal de verbouwing van de keuken waarde toevoegen?

In de meeste gevallen kunt u erop rekenen dat uw vernieuwde keuken de waarde van uw huis verhoogt. Het is geen verrassing dat kopers bereid zijn meer te betalen voor hoogwaardige afwerkingen en doordachte upgrades.

Zal de verbouwing van de keuken waarde toevoegen?

In de meeste gevallen kunt u erop rekenen dat uw vernieuwde keuken de waarde van uw huis verhoogt. Het is geen verrassing dat kopers bereid zijn meer te betalen voor hoogwaardige afwerkingen en doordachte upgrades. Volgens een recent onderzoek plaatste 80% van de huizenkopers de keuken in hun lijst van de drie belangrijkste ruimtes. Een nieuwe keuken voegt wel waarde toe aan een huis.

Het is een van de meest populaire kamers in huis en het is de kamer waar jij en je familie de meeste tijd doorbrengen. Geen wonder dat keukens een van de eerste kamers zijn waar huiseigenaren naar kijken als ze overwegen hun huis te renoveren. Het is zo populair dat vastgoedexperts keukenupgrades en volledige keukenrenovaties op de tweede en derde plaats hebben vermeld in een lijst met woningrenovaties die waarde toevoegen aan uw huis. Maar duizenden dollars investeren in een volledige transformatie van de keuken voordat je je huis te koop aanbiedt, is misschien niet de beste investering.

Tenzij uw keuken extreem verouderd, disfunctioneel of beschadigd is, is de kans zeldzaam dat u een investeringsrendement van 100 procent ziet op een verbouwing van de keuken. Je keuken een mini-facelift geven kan echter voldoende zijn om te concurreren met andere huizen op de markt zonder de bank te breken. Het uitbreiden van de functionaliteit van uw keuken door een bureau of multifunctionele zone toe te voegen is een steeds populairdere manier om waarde toe te voegen aan keukens tijdens de COVID-19-pandemie, aangezien veel mensen nog steeds het grootste deel van hun tijd thuis doorbrengen. Hoewel het u nog steeds een behoorlijk bedrag zal kosten, voegt u meer functionaliteit toe aan de ruimte door uw budget voor keukenrenovatie te concentreren op apparaten zoals een nieuwe koelkast, een vernieuwd assortiment of een dubbele oven.

Dit is een van de snelste upgrades die u kunt maken. Een nieuw aanrecht plaatsen is weer zo'n update die je meer waar geeft dan je zou verwachten voor je geld. Grote keukenverbouwingen met sterk opgeschaalde afwerkingen hebben een landelijk gemiddelde ROI van ongeveer 54 procent. Tot nu toe daalt de standaard ROI in de branche voor keukenmake-over uit het middensegment tussen 50% en 60% van uw totale budget voor verbouwing.

Better Homes and Gardens zegt dat huiseigenaren een rendement van ongeveer 52% kunnen verwachten op hun investering in een nieuwe keuken als ze hun huis verkopen. Dit vertelt ons dat er meer te winnen is bij een keukenrenovatie dan alleen een verhoging van de vraagprijs van een woning. Als je niet de hoofdpijn, tijd en kosten van een kleine of grote keukenverbouwing wilt meemaken en er functioneel niets mis is met je keuken, is verkopen zonder eerst te verbouwen misschien de beste keuze. Welnu, als u een moderne keukenverbouwing uitvoert om uw eigendom op de markt te vermelden, neemt u een strategische beslissing, aangezien kopers eerder bereid zijn om te kopen als ze functionele verbeteringen in het pand zien.

Door je keuken te renoveren, kun je waarschijnlijk langer en gelukkig leven in je huidige huis. Bovendien vervullen haar nieuwe aanrecht en fotoraam haar levenslange droom om aan het aanrecht te staan en uit te kijken over haar tuin. Hoewel er veel voordelen zijn aan het toevoegen van een kookeiland, moet u bereid zijn om wat geld uit te geven, aangezien dit type upgrade een vrij aanzienlijke investering vereist. Het overspuiten van bestaande houten vloeren in uw keuken als onderdeel van uw verbouwing kan u een zeldzaam investeringsrendement van 100 procent opleveren.

Maar dat is als u een keukenverbouwing uitvoert die in lijn is met wat andere huiseigenaren in uw omgeving doen en waar kopers naar op zoek zijn. Ten slotte betekent een goed gebouwde keuken een efficiëntere voedselbereiding en een comfortabele ruimte om tijd door te brengen met familie en gasten.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *