Is het de moeite waard om de keuken te renoveren?

Een gemiddelde keukenverbouwing loont meer dan een hoogwaardige renovatie. Volgens Cost Vs.

Is het de moeite waard om de keuken te renoveren?

Een gemiddelde keukenverbouwing loont meer dan een hoogwaardige renovatie. Volgens Cost Vs. Bullon zegt dat, door eenvoudig graniet aan te bevelen voor een eenvoudige renovatie, eenmaal per jaar verzegeld wordt voor onderhoud. En op een schaal van één tot 10 meldt de NAR dat de vreugdescore van een keukenrenovatie een solide 10 is, zowel voor de huiseigenaren die een professional inhuren om hun verbouwing uit te voeren als voor degenen die het project zelf uitvoeren.

Dus zelfs als je geen complete keukenrenovatie kunt doen, heb je nog steeds iets te winnen door gerichte verbeteringen aan te brengen (daarover later meer). Terwijl u een renovatiebudget voor een huis maakt en bepaalt welke inspanningen de kosten waard zijn, moet u evalueren of de kosten van een grote keukenverbouwing efficiënt worden gecompenseerd door de stijging van de huiswaarde die indien mogelijk is. Om die reden kan het vaak een goed idee zijn om een renovatie op te splitsen in onderdelen en de upgrades te kiezen die het meest zinvol zijn voor uw portemonnee en voor uw doelstellingen. Veel huiseigenaren vinden het de moeite waard om te renoveren en maken hen gelukkiger dan de moeite om te verhuizen.

In dat geval kan uw keuken een renovatie gebruiken die elk kookonderdeel in staat stelt zijn oorspronkelijke doel te bereiken. Hoewel ze kunnen breken, zoals Baverman waarschuwt, is dat risico de beloning waard om de levensduur van de kasten te verlengen. De projecten die een Joy Score van 10 kregen, waren nieuwe badkamers, complete keukenrenovatie, nieuwe master suite, kastrenovatie en het overspuiten van hardhouten vloeren. Als je al voor altijd in je huis woont, is het waarschijnlijk de moeite waard om je keuken te upgraden, aangezien je daar jarenlang van kunt profiteren.

Bij een keukenrenovatie kunt u de vloer vervangen, het sanitair herstellen, de kasten verwisselen, het aanrecht vervangen, de apparaten bijwerken en meer. Hier geven ze een overzicht van de upgrades die u bij de renovatie van uw keuken moet opnemen en hoe u deze kunt implementeren om de waarde van uw huis te maximaliseren. Hoewel het u nog steeds een behoorlijk bedrag zal kosten, voegt u meer functionaliteit toe aan de ruimte door uw budget voor keukenrenovatie te concentreren op apparaten zoals een nieuwe koelkast, een vernieuwd assortiment of een dubbele oven. Dit is een van de snelste upgrades die u kunt maken.

Als u echter bereid bent te investeren om ze te vervangen, zijn de extra paar centimeter die een bovenkast van 42 inch u geeft de extra kosten zeker waard.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *