Kun je een keukenrenovatie financieren?

Om een keukenverbouwing te financieren, kunt u een persoonlijke lening afsluiten, een creditcard openen met een intro APR-promotiepercentage van 0%, contant geld opnemen terwijl u uw huis herfinanciert, geld lenen via een lening voor eigen vermogen of HELOC, of profiteren van een federaal programma zoals HUD's 203 (k). LightStream is een van de weinige kredietverstrekkers van persoonlijke leningen met een specifieke lening voor keukenverbouwingen.

Kun je een keukenrenovatie financieren?

Om een keukenverbouwing te financieren, kunt u een persoonlijke lening afsluiten, een creditcard openen met een intro APR-promotiepercentage van 0%, contant geld opnemen terwijl u uw huis herfinanciert, geld lenen via een lening voor eigen vermogen of HELOC, of profiteren van een federaal programma zoals HUD's 203 (k). LightStream is een van de weinige kredietverstrekkers van persoonlijke leningen met een specifieke lening voor keukenverbouwingen. Ze worden ook beschouwd als onze beste kredietverstrekker in het algemeen met lage tarieven, geen kosten en een Rate Beat-programma waarmee ze elk tarief van een concurrent met 0,10 procentpunt zullen verslaan. We zullen samen met u bepalen of u in aanmerking komt voor Rate Beat en om de benodigde documentatie te verkrijgen.

Het verbouwen van keukens is een van de meest voorkomende projecten voor het upgraden van huizen. Als u financiering nodig heeft, zijn er veel beschikbare opties, waaronder leningen voor eigen vermogen, investeringen in eigen vermogen, persoonlijke leningen en creditcardfinanciering. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende soorten financieringsopties voor keukenverbouwing om u te helpen bepalen welke optie het beste is voor uw aanstaande project. Uw keukenverbouwingsproject is een investering in uw huis.

Financiering kan u helpen om nu uw droomkeuken te ontwerpen, te installeren en ervan te genieten, met een betalingsprogramma dat binnen uw budget past. En daarom is dit type lening de perfecte manier om de verbouwing van uw keuken te financieren, vooral als u bedenkt dat u geen eigen vermogen hoeft te hebben opgebouwd. Het plannen van je droomkeuken zou spannend moeten zijn, maar de zorg of je vanwege je leenkracht of een onverwacht hoge maandelijkse betaling gedwongen wordt om de omvang van je renovatie te beperken, kan deze opwinding wegnemen. Met Kitchen Magic heb je verschillende opties beschikbaar om je keukenverbouwingsproject geheel of gedeeltelijk te financieren.

Contant betalen voor je nieuwe keuken is natuurlijk de goedkoopste optie op lange termijn, aangezien er geen rente verschuldigd is. Budgettering voor een verbouwingsproject is een van de grootste zorgen die huiseigenaren hebben wanneer ze beginnen met het plannen van een nieuwe keuken. Deze informatie kan verschillen van wat u ziet wanneer u een financiële instelling, dienstverlener of de website van een specifiek product bezoekt. De in New Jersey gevestigde keuken- en badontwerper Peter Salerno zegt dat onverwachte kosten zoals extra functies of defecte bedrading en sanitair gebruikelijk zijn bij keukenverbouwingen.

Natuurlijk, als de geldverstrekker leenlimieten aanbiedt die passen bij uw budget voor keukenverbouwing, en als u een vaste rente, een vaste maandelijkse betaling en een aflossingsdatum wilt, verandert dat natuurlijk niet. We zeggen het maar al te duidelijk; de meeste mensen zouden geen persoonlijke lening moeten gebruiken om te betalen voor huisverbeteringen, en dat geldt ook voor een keukenproject. Als de nieuwe lening groter is dan de oorspronkelijke lening, kunt u het extra geld gebruiken om uw keukenverbeteringsproject te financieren. De kosten van werkbladen bedragen doorgaans 10 procent van een verbouwing van een keuken en zijn over het algemeen de vierde grootste kostenpost.

Eens waren ze de beste optie die er is, maar als er alternatieven zijn waarmee je nog steeds kunt lenen tegen de waarde van je huis na renovatie, moet je waarschijnlijk je opties heroverwegen als je deze financieringsmethode voor je keukenverbouwing hebt overwogen. Hoewel een lening voor eigen vermogen een eenmalige financieringsoptie is, is een kredietlijn voor eigen vermogen een doorlopende kredietlijn die u gedurende een bepaalde periode kunt gebruiken.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *