Waarom duren woningrenovaties zo lang?

De renovatie van een huis kan enkele weken duren voor kleine projecten tot zes tot negen maanden voor grotere projecten. Als u een heel huis verbouwt, kan dit tot een jaar duren.

Waarom duren woningrenovaties zo lang?

De renovatie van een huis kan enkele weken duren voor kleine projecten tot zes tot negen maanden voor grotere projecten. Als u een heel huis verbouwt, kan dit tot een jaar duren. Sommige projecten duren lang vanwege budgetproblemen, planningsproblemen, onvoorziene vertragingen en de uitbreiding van de reikwijdte van het project. Het weer kan een grote factor zijn als het gaat om op schema blijven, vooral in een regenachtige plaats als Seattle.

Een van de beste manieren om weersvertragingen te voorkomen, is door uw verbouwing te plannen voor de warmere, drogere maanden. Als uw project buitenwerk omvat, kan uw bouwteam dat bij mooi weer sneller doen. Bij verbouwing binnenshuis speelt het weer een kleinere rol. Het nauwkeurig inschatten van de kosten van een verbouwingsproject kost tijd en expertise.

Helaas verloopt het proces niet altijd goed, wat kan leiden tot grote vertragingen en financiële problemen. Dit gebeurt vaak wanneer huiseigenaren samenwerken met een zelfstandige architect of ontwerper die geen bouwer is en mogelijk de reële bouwkosten onderschatten. Wanneer u, de huiseigenaar, uw mooie plannen naar de hoofdaannemers brengt voor biedingen, bent u geschokt als u merkt dat de toevoeging die u zorgvuldig hebt gepland u 40 procent meer kost dan u had verwacht. Terug naar de tekentafel voor value engineering, wat u geld en tijdverspilling kost.

De bouw van een volledig darmverbouwing van de badkamer duurt over het algemeen 8 tot 20 weken. Dit kan variëren afhankelijk van de grootte van de badkamer, afhankelijk van de tijd en de levering van materialen. De bouw voor een volledige darmverbouwing kan tussen de 12 en 16 weken duren. Vertragingen in de verbouwing kunnen optreden bij keukenprojecten, wanneer de levering van kasten lang duurt of als u tijdens de bouw ontwerpwijzigingen aanbrengt.

Het kan ook zijn dat u enkele dagen tot weken moet wachten tot uw vergunning wordt geaccepteerd. Het bouwgedeelte van een verbouwingsproject voor het hele huis kan 3 tot 5 maanden duren, wat niet lang klinkt. De grootste vertraging voor een project als dit is de vergunning, die maanden kan duren in de stad Seattle. Een toevoeging is doorgaans het langst te voltooien project.

Het voordeel is dat je tijdens de verbouwing theoretisch nog steeds een functionerende keuken en badkamer hebt, een luxe die je bij andere projecten niet hebt. Het is hetzelfde proces als het bouwen van een nieuw huis, maar dan op kleinere schaal. Vertragingen kunnen worden veroorzaakt door Moeder Natuur. Je kunt overgeleverd zijn aan het weer, merkt Welhouse op.

U kunt ook problemen hebben met de levering van producten of met het storten van beton of kozijnen als het aanzienlijk koud is. Samenwerken met een ervaren erkende aannemer aan uw woningrenovatieproject is belangrijk en kan u veel tijd en geld besparen. Grootschalige renovaties vereisen een complex biedproces om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke waarde krijgt van alle onderaannemers die aan de renovatie van uw huis zullen werken. De volgende tijdlijnbenadering voor de voltooiing van de renovatie van huizen zijn middelgrote renovaties, die ongeveer enkele weken tot zes maanden kunnen duren om te voltooien.

Om een goede relatie met uw interieurontwerper aan te gaan (en te onderhouden) en onnodige stress te vermijden, moet u uw wensen en dromen op het gebied van renovatie niet koppelen aan een vaste datum. De juiste aannemer is een expert en zal u al het voordeel geven van zijn ervaring en advies, maar hij moet u ook behandelen als een volwaardig medewerker en partner bij de renovatie. Soms zijn de grootste vertragingen bij de renovatie of herinrichting van een huis het gevolg van besluiteloosheid of wijzigingen op het laatste moment. U kijkt dus echt naar meerdere maanden ontwikkeling voordat we zelfs maar met de daadwerkelijke renovatie kunnen beginnen.

Hoewel er enkele variabelen zijn waar u geen controle over heeft tijdens de renovatie van een huis, mag u in deze situatie nooit uw macht opgeven. Wij vinden dat het renovatieproces voor u onderweg leuk en lonend moet zijn, niet alleen op de verhuisdag. In wezen is een tijdlijn voor cosmetische renovaties gereserveerd voor kleine reparaties of in situaties waarin de basisbeenderen van het huis nog in uitstekende staat zijn, maar een kleine hoeveelheid moeten worden bijgewerkt. Maar om gezond te blijven tijdens een verbouwing, zowel die van u als die van uw aannemer, vereist dat u zich bewust bent van hoe lang het duurt voordat een huis wordt gerenoveerd.

Ik heb hierboven schattingen gegeven van het honkbalveld, maar dat wil niet zeggen dat de renovatie van je keuken binnen dat bereik zal vallen. Het is gemakkelijk om interieurontwerp te zien als een donzige aanwinst, of als iets dat pas aan het einde van een renovatieproject gebeurt. Alles, van de locatie van uw huis tot de omvang en omvang van de renovatie tot uw budget en materiaalkeuze, is van invloed op de tijdlijn van uw unieke verbouwing. Het is nooit leuk om tijdens een renovatieproces voor onverwachte verrassingen te komen te staan, maar er is geen reden tot paniek.

.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *