Hoeveel kost een keuken van 12x12?

Er zijn veel manieren om een keuken te renoveren, en ze kunnen verschillende vormen aannemen met verschillende kosten, van kleine cosmetische updates tot luxe grootschalige verbouwingen. Keukenoverspanningen van 100 tot 200 m².

Hoeveel kost een keuken van 12x12?

Er zijn veel manieren om een keuken te renoveren, en ze kunnen verschillende vormen aannemen met verschillende kosten, van kleine cosmetische updates tot luxe grootschalige verbouwingen. Keukenoverspanningen van 100 tot 200 m². Of meer, de grootte alleen al kan een grote invloed hebben op de kosten van uw verbouwing. Geen twee keukenverbouwingen zijn ooit helemaal hetzelfde als elkaar.

Ze kunnen verschillende stijlen en materialen hebben, maar de reikwijdte van de verbouwing kan ook van huis tot huis verschillen. U kunt een cosmetische update kiezen om de uitstraling van de kamer op te frissen zonder iets belangrijks te veranderen. Of u kunt de indeling met rust laten, maar veel van de componenten zoals de kasten, werkbladen en apparaten vervangen in een gedeeltelijke verbouwing. Bij een volledige verbouwing komt alles naar buiten, zodat je de indeling van de ruimte kunt wijzigen.

Bij een luxe verbouwing kunt u dat allemaal doen en enkele muren verplaatsen om ruimte te winnen, terwijl u meer en hoogwaardige materialen in de hele kamer gebruikt. Vanwege al deze verschillende manieren om te verbouwen, kunt u, zelfs als de grootte van de kamer hetzelfde blijft, nog steeds verschillende prijsklassen hebben. Hoe invasiever, hoe hoger de totale kosten. De onderstaande kosten zijn reeksen op basis van keukenafmetingen vanaf 100 m².

Een kleinere of grotere keuken kan kosten met zich meebrengen die buiten dit bereik liggen. Hoewel u gedeeltelijke of cosmetische verbouwingen kunt ondergaan die alleen het oppervlak veranderen, is een volledige verbouwing het gemakkelijkst om een kostenoverzicht te krijgen omdat alle gebieden erbij betrokken zijn. Bij gedeeltelijke en cosmetische updates kunnen veel delen van de ruimte met rust worden gelaten, zodat ze geen rekening houden met uw project of uiteindelijke kosten. Het volgende kostenoverzicht van een volledige verbouwing toont het geschatte percentage waar uw totaal naar toe gaat binnen elk gebied.

De bijbehorende kosten zijn voor een verbouwing op basis van 200 m². Keuken, maar uw kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte en het niveau van de verbouwing. Vloeren zijn een ingetogen onderdeel, maar het is een grote beslissing. Er is veel voetverkeer in een keuken, dus de vloer moet duurzaam en duurzaam zijn.

Misschien wilt u hetzelfde materiaal uit uw keuken naar de rest van uw huis laten lopen of de twee ruimtes van elkaar scheiden, met een drempel die ze verdeelt. Vloeren zouden ongeveer 7% van uw budget moeten uitmaken voor een totale renovatie, maar de vloer die u kiest, kan verschillende kosten met zich meebrengen. De onderstaande kosten zijn voor een keuken van ongeveer 200 m². Je moet ook een noodfonds toevoegen.

Dit is vaak nodig als u een lening krijgt voor de verbouwing. Het is ongeveer 20% van de verbouwingskosten en komt bovenop de rest van uw budget. Dit fonds is bedoeld om te helpen bij onvoorziene kosten, zoals schimmel, asbest 7, waterschade of zelfs de kosten om uit eten te moeten gaan terwijl je keuken niet toegankelijk is. Bij een Frans keukenontwerp wordt veel nadruk gelegd op het kookgerei en keukengerei, waardoor deze functionele objecten decoratieve elementen worden, met potten en pannen die aan de muur hangen of aan plafondarmaturen hangen.

Ze zijn vaak voorzien van tegelvloeren, luchtige kleuren en schijnwerpers, belangrijke functies zoals de oven. Bij moderne keukens draait alles om slankheid en stijl, vaak met metalen of andere eigentijdse materialen die zorgen voor een verfijnde en elegante esthetiek. Ze verbergen vaak potten, pannen, voedsel en andere voorwerpen om een zeer strakke en strakke uitstraling te krijgen, meestal met heldere en opvallende kleuren. Geïnspireerd door landelijke boerderijen met warme houten kasten en grote statement-assortimenten, richten boerderijkeukens zich meestal op grote functies en apparaten.

Ze zijn vaak voorzien van brede wastafels, veel ramen voor veel natuurlijk licht, grote keukentafels en overal rijk hout. De Scandinavische stijl bevat minimalistische en moderne designelementen, vaak gemaakt van eenvoudige, neutrale kleuren zoals grijs, wit en bruin. Ze zijn meestal voorzien van handgeschilderde tegels, eenvoudige geometrische vormen en veel licht, natuurlijk of elektrisch, afhankelijk van de indeling. Wie een houten keuken wil, moet rekening houden met het ontwerp van een vakman.

Hout is het belangrijkste materiaal in elke ambachtelijke keuken en wordt vaak gebruikt voor zowel de vloer als de kasten. Het gaat vaak om decoratieve, handgemaakte houten elementen en andere stukken, zoals tegels met kleurrijke patronen voor de muren. Kombuis is een optie, soms met een eiland dat de keuken scheidt van andere ruimtes in een open plattegrond. Vraag bij het doorlichten van potentiële aannemers voor een keukenverbouwing om een portfolio van hun eerdere werk, informeer naar hun schema en het tijdschema voor het voltooien van uw specifieke project, welke garanties ze bieden en welke verzekeringen ze hebben, en of u de keuken kunt gebruiken tijdens de verbouwing.

Waterbehandelingssystemen behandelen het water voor het hele huis in één keer of richten zich gewoon op de keuken, afhankelijk van uw behoeften. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de grootte van uw keuken en van hoe luxe kasten of apparaten u wilt installeren. Als koken je hobby is (of als je gewoon een efficiënte keuken nodig hebt voor je drukke agenda of grote familie), kan een verbouwing in orde zijn. Dit kan voor kleine en onvoorziene uitgaven zijn, zoals het repareren van kleine gaatjes in muren, het vervangen van buitenhardware zodat deze past bij de nieuwe afwerking, een voedselbudget voor als je keuken niet toegankelijk is, of andere kleine dingen.

Voor een keukenverbouwing zijn veel professionals nodig, waaronder ontwerpers, kast- en aanrechtinstallateurs, loodgieters en elektriciens. Door de beschikbare opties is het mogelijk om meer grootschalige renovaties uit te voeren in een keuken van dit formaat. Over het algemeen levert de renovatie van een oude keuken een van de hoogste ROI's in de verbouwingsindustrie op, ongeveer 70%. Dit project is bedoeld om de oppervlakken van uw keuken te updaten om het uiterlijk te verbeteren, maar het zal de indeling of de manier waarop de kamer functioneert niet veranderen.

Je keuken zit boordevol gadgets en componenten die samenwerken om ervoor te zorgen dat het hele proces goed verloopt. De arbeidskosten kunnen volgens de National Kitchen and Bath Association variëren van 20% tot 35% van het totale budget. Of sla de upgrade van het apparaat over en richt dat deel van het budget op de kosten voor het vervangen van keukenkasten en werkbladen. Aangezien de meeste keukenverbouwingen per vierkante voet worden geprijsd, kan de grootte u een basislijn geven voor de kosten.

Tot de trends van vandaag behoren aanrechtbladen van kwarts in schone witte tinten, industrieel geïnspireerde betonnen werkbladen en houten werkbladen die een natuurlijke uitstraling aan uw keuken geven. Hieronder staan de gemiddelde kosten van keukenverbouwingen voor verschillende woningtypes, gebaseerd op de gemiddelde grootte. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *