Kan ik mijn eigen keuken renoveren?

Ja, je kunt een doe-het-zelf keukenverbouwing doen als je de tijd en vaardigheden hebt. Sweat Equity gaat een lange weg.

Kan ik mijn eigen keuken renoveren?

Ja, je kunt een doe-het-zelf keukenverbouwing doen als je de tijd en vaardigheden hebt. Sweat Equity gaat een lange weg. Als u de taak op zich neemt en om hulp van familie en vrienden vraagt, kunt u de kosten van het inhuren van een aannemer elimineren. Voor zaken als elektriciteit en sanitair is het echter misschien het beste om professionals in te huren.

De volgende stap is sanitair en elektriciteit. Waarom zo vroeg als je niet snel de vaatwasser aan gaat zetten of het licht aan wilt doen? Op dit moment zijn uw kasten buiten en is de binnenwerking van uw muren zichtbaar, waardoor dit het perfecte moment is om leidingen en draden te bewerken. Als u in het belang van uw veiligheid een professional belt voor slechts één stap van het renovatieproject, maak dan deze stap. Gewone elektrische spanning in huishoudens kan dodelijk zijn, en een fout in de leidingen kan ook grote gevolgen hebben.

Niet-ervaren huiseigenaren mogen hun eigen sanitair en elektriciteit niet installeren. Voor kleinere verbouwingen kan een ervaren doe-het-zelver waarschijnlijk de meeste van de hierboven genoemde projecten uitvoeren, zoals schilderen en het installeren van een backsplash. Maar voor grotere projecten zoals sanitair en elektriciteit, raadpleeg een aannemer om de veiligheid en de juiste voltooiing van de renovatie te garanderen. Het laatste dat u wilt doen, is de integriteit van de structuur en functie van uw keuken beïnvloeden.

Het verbouwen van je keuken is een monsteronderneming. Er is veel te doen. Van het verwijderen van kasten en het omvallen van muren, tot het vervangen van het sanitair tot het installeren van nieuwe apparaten. Als het gaat om het verbouwen van je keuken, kun je het zeker zelf doen als je ervaring hebt met bouwen.

Maar als je een beginner bent, kies dan voor wat extra hulp. In deze blogpost zetten we alles op een rijtje wat je gemakkelijk zelf kunt maken en waar je misschien professionele hulp bij nodig hebt bij het verbouwen van je keuken. Door dergelijke vragen te stellen, kunt u ervoor zorgen dat u en uw aannemer op één lijn zitten en goed kunnen samenwerken tijdens de renovatie. Voordat u een van de onderstaande stappen start, is het absoluut noodzakelijk dat u prioriteit geeft aan de veiligheid van iedereen die betrokken is bij het renovatieproces (inclusief leden van het huishouden en alle aannemers die u besluit mee te nemen), zegt Joan Barton, een ontwerper en hoofdaannemer die eigenaar is van Californië- gevestigd: Dirty Girl Construction, Inc.

Betonnen werkbladen zijn een nieuwe trend in de renovatiewereld van woningen en worden steeds populairder. Een paar jaar geleden schreef ik over woningrenovaties — degene die u het beste rendement op uw investering opleveren. Zelfs als u zelf de renovatie uitvoert, overweeg dan om een professional in te huren om kasten voor u te installeren. Hoewel het moeilijk is om precies te bepalen hoeveel een keukenrenovatie zo vroeg in het proces gaat kosten, kunt u door nu een budgetplafond vast te stellen, in contact komen met professionals.

Bedankt voor je opmerking over het kunnen vinden van een professional om elk onderdeel van de renovatie van een huis te beheren, zelfs om het hele project te beheren. Dus voordat je een professional inhuurt of de klus zelf gaat klaren, lees onze slimme tips, van eenvoudige upgrades tot een totale darmrenovatie, en zorg ervoor dat de keuken die je begeert binnen je budget past. Een paar jaar geleden schreef Ryan DaSilva over woningrenovaties — degene die u het beste rendement op uw investering opleveren. Na al het onderzoek, de voorbereiding, de budgettering en de planning ben je eindelijk klaar om te beginnen met de renovatie.

Of je nu renoveert om te verkopen of om de perfecte keuken voor je droomhuis te bouwen, je hebt het werk gedaan en nu is het tijd om te ontspannen. Als je net begint met een keukenrenovatie en extra geld nodig hebt om het te krijgen waar je wilt, overweeg dan je leenopties, zoals een persoonlijke lening of een uitbetalingsherfinanciering. Enkele veelvoorkomende elektrische renovaties zijn verlichting, dimmerschakelaars, bedrading voor de vaatwasser en afvalverwerking en het opzetten van een nieuw assortiment en oven. Aannemersbedrijven bestaande uit aannemers en bouwers die gespecialiseerd zijn in het beheer van grote woningrenovaties van begin tot eind.

Je hoeft je keuken niet grondig te renoveren om de ramen en deuren te vervangen, maar als je ze verplaatst of groter wilt maken, moet je tot aan de noppen sloop, tenminste in die gebieden. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *