Is $30000 genoeg voor een verbouwing van de keuken?

De gemiddelde verbouwing van de keuken valt in deze categorie. In dit stadium maken huiseigenaren vaak gebruik van keukenontwerpers, doen ze enkele van de kleinere projecten zelf en laten ze de rest aan de professionals over.

Is $30000 genoeg voor een verbouwing van de keuken?

De gemiddelde verbouwing van de keuken valt in deze categorie. In dit stadium maken huiseigenaren vaak gebruik van keukenontwerpers, doen ze enkele van de kleinere projecten zelf en laten ze de rest aan de professionals over. Om in deze prijsklasse te blijven, moet u de basisstructuur van de kamer behouden. Verwijder de bestaande items en vervang ze door nieuwe en verbeterde versies.

Er zijn veel manieren om een keuken te renoveren, en ze kunnen verschillende vormen aannemen met verschillende kosten, van kleine cosmetische updates tot luxe grootschalige verbouwingen. Keukenoverspanningen van 100 tot 200 m². Of meer, de grootte alleen al kan een grote invloed hebben op de kosten van uw verbouwing. Geen twee keukenverbouwingen zijn ooit helemaal hetzelfde als elkaar.

Ze kunnen verschillende stijlen en materialen hebben, maar de reikwijdte van de verbouwing kan ook van huis tot huis verschillen. U kunt een cosmetische update kiezen om de uitstraling van de kamer op te frissen zonder iets belangrijks te veranderen. Of u kunt de indeling met rust laten, maar veel van de componenten zoals de kasten, werkbladen en apparaten vervangen in een gedeeltelijke verbouwing. Bij een volledige verbouwing komt alles naar buiten, zodat je de indeling van de ruimte kunt wijzigen.

Bij een luxe verbouwing kunt u dat allemaal doen en enkele muren verplaatsen om ruimte te winnen, terwijl u meer en hoogwaardige materialen in de hele kamer gebruikt. Vanwege al deze verschillende manieren om te verbouwen, kunt u, zelfs als de grootte van de kamer hetzelfde blijft, nog steeds verschillende prijsklassen hebben. Hoe invasiever, hoe hoger de totale kosten. De onderstaande kosten zijn reeksen op basis van keukenafmetingen vanaf 100 m².

Een kleinere of grotere keuken kan kosten met zich meebrengen die buiten dit bereik liggen. Hoewel u gedeeltelijke of cosmetische verbouwingen kunt ondergaan die alleen het oppervlak veranderen, is een volledige verbouwing het gemakkelijkst om een kostenoverzicht te krijgen omdat alle gebieden erbij betrokken zijn. Bij gedeeltelijke en cosmetische updates kunnen veel delen van de ruimte met rust worden gelaten, zodat ze geen rekening houden met uw project of uiteindelijke kosten. Het volgende kostenoverzicht van een volledige verbouwing toont het geschatte percentage waar uw totaal naar toe gaat binnen elk gebied.

De bijbehorende kosten zijn voor een verbouwing op basis van 200 m². Keuken, maar uw kosten kunnen variëren afhankelijk van de grootte en het niveau van de verbouwing. Vloeren zijn een ingetogen onderdeel, maar het is een grote beslissing. Er is veel voetverkeer in een keuken, dus de vloer moet duurzaam en duurzaam zijn.

Misschien wilt u hetzelfde materiaal uit uw keuken naar de rest van uw huis laten lopen of de twee ruimtes van elkaar scheiden, met een drempel die ze verdeelt. Vloeren zouden ongeveer 7% van uw budget moeten uitmaken voor een totale renovatie, maar de vloer die u kiest, kan verschillende kosten met zich meebrengen. De onderstaande kosten zijn voor een keuken van ongeveer 200 m². Je moet ook een noodfonds toevoegen.

Dit is vaak nodig als u een lening krijgt voor de verbouwing. Het is ongeveer 20% van de verbouwingskosten en komt bovenop de rest van uw budget. Dit fonds is bedoeld om te helpen bij onvoorziene kosten, zoals schimmel, asbest 7, waterschade of zelfs de kosten om uit eten te moeten gaan terwijl je keuken niet toegankelijk is. Bij een Frans keukenontwerp wordt veel nadruk gelegd op het kookgerei en keukengerei, waardoor deze functionele objecten decoratieve elementen worden, met potten en pannen die aan de muur hangen of aan plafondarmaturen hangen.

Ze zijn vaak voorzien van tegelvloeren, luchtige kleuren en schijnwerpers, belangrijke functies zoals de oven. Bij moderne keukens draait alles om slankheid en stijl, vaak met metalen of andere eigentijdse materialen die zorgen voor een verfijnde en elegante esthetiek. Ze verbergen vaak potten, pannen, voedsel en andere voorwerpen om een zeer strakke en strakke uitstraling te krijgen, meestal met heldere en opvallende kleuren. Geïnspireerd door landelijke boerderijen met warme houten kasten en grote statement-assortimenten, richten boerderijkeukens zich meestal op grote functies en apparaten.

Ze zijn vaak voorzien van brede wastafels, veel ramen voor veel natuurlijk licht, grote keukentafels en overal rijk hout. De Scandinavische stijl bevat minimalistische en moderne designelementen, vaak gemaakt van eenvoudige, neutrale kleuren zoals grijs, wit en bruin. Ze zijn meestal voorzien van handgeschilderde tegels, eenvoudige geometrische vormen en veel licht, natuurlijk of elektrisch, afhankelijk van de indeling. Wie een houten keuken wil, moet rekening houden met het ontwerp van een vakman.

Hout is het belangrijkste materiaal in elke ambachtelijke keuken en wordt vaak gebruikt voor zowel de vloer als de kasten. Het gaat vaak om decoratieve, handgemaakte houten elementen en andere stukken, zoals tegels met kleurrijke patronen voor de muren. In deze keukens worden alleen volledige renovaties uitgevoerd als u een tweede reeks kasten wilt toevoegen of er een wilt verwijderen om in plaats daarvan planken te gebruiken. Door op andere gebieden offers te brengen of uw budget aan te passen, zoals het vermijden van hoogwaardige of slimme apparaten, kunt u duizenden besparen als u een keuken probeert te verbouwen met een beperkt budget.

Je hebt verschillende soorten nodig: onderkasten die op de vloer zijn geïnstalleerd, wandkasten, die ongeveer 18 centimeter boven het aanrecht hangen, hoekkasten voor L- en U-vormige keukens en speciale kasten zoals pantry's of bijkeukens. Een lokale keukenontwerper bij u in de buurt kan u specifieker advies geven over hoeveel u zou kunnen betalen voor verbouwing. Als u zelfs maar één of twee delen van de verbouwing van uw keuken aanpakt, kunt u duizenden dollars besparen. Het is ook mogelijk om een kleinere keuken volledig te renoveren en een cosmetische update uit te voeren aan een grotere keuken en verschillende kosten met zich mee te brengen.

Onthoud dat iedereen een heel ander budget heeft en dat die foto's slechts een klein percentage van een keuken in het echte leven weergeven. Keuken, dus uw totale kosten en potentiële kosten van vierkante meter zullen lager zijn dan op een oppervlakte van 300 m². Of, als u samenwerkt met een one-stop keukenverbouwingsbedrijf, hebben ze meestal een bank die ze samenwerken voor financiering. Kombuis is een optie, soms met een eiland dat de keuken scheidt van andere ruimtes in een open plattegrond.

Volgens een recent onderzoek neemt 88 procent van degenen die besloten hun keuken te renoveren ten minste één aannemer in dienst. Je langetermijndromen spelen een cruciale rol bij het bepalen of je je keuken moet verbouwen of niet. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *