Is het de moeite waard om de keuken opnieuw te verbouwen voordat

Een vernieuwde keuken kan ervoor zorgen dat uw huis zich onderscheidt van potentiële kopers, waardoor u sneller en voor meer geld kunt verkopen. Dat is geweldig nieuws als je erover nadenkt om in de toekomst te verkopen.

Is het de moeite waard om de keuken opnieuw te verbouwen voordat

Een vernieuwde keuken kan ervoor zorgen dat uw huis zich onderscheidt van potentiële kopers, waardoor u sneller en voor meer geld kunt verkopen. Dat is geweldig nieuws als je erover nadenkt om in de toekomst te verkopen. Maar alleen omdat de waarde van uw huis stijgt, betekent dit niet noodzakelijk dat u de totale kosten van verbouwing terugverdient wanneer u verkoopt. Als je geld gaat uitgeven aan het herinrichten van je keuken, zorg er dan voor dat je projecten kiest die je het meeste waar voor je geld geven — zonder dat je een sluiproep hoeft te nemen.

Een gerenoveerde keuken kan de uitstraling van uw huis totaal veranderen en kan resulteren in een snellere en lucratievere verkoop. Praat met een agent over je doelen en zij kunnen je helpen de juiste beslissing te nemen. Een alternatief is altijd je kasten opnieuw te lakken en nieuwe beits of verf toe te voegen (als het hout van hoge kwaliteit is). Dan kun je gerust nieuwe werkbladen bovenop plaatsen.

Het komt erop neer dat uw werkbladen en kasten qua afwerkingskwaliteit bij elkaar passen. Maar de meeste kopers zullen een opvallend probleem opmerken en dienovereenkomstig bieden. Om lage biedingen te vermijden, moet je enkele bescheiden verbeteringen aanbrengen om ervoor te zorgen dat de ruimte eruitziet alsof deze in je huis thuishoort Maar voordat u aan het werk gaat, moet u een bescheiden budget stellen en u eraan houden, want u wilt niet te veel uitgeven aan een noodkeukenverbouwing, zei Kimberly Renzi, een associate broker voor Redfin in Westchester. Toch kan het opfrissen van je keuken je verkoop alleen maar helpen, dus laten we eens kijken naar enkele goedkope keukenupgrades die je misschien zelf kunt doen.

Veel huiseigenaren vinden het de moeite waard om te renoveren en maken hen gelukkiger dan de moeite om te verhuizen. Over het algemeen wordt aanbevolen om tussen de vijf en 15 procent van de waarde van uw huis te besteden aan een verbouwing van de keuken. Het goede nieuws is dat zelfs als u besluit de keuken niet te renoveren, u uw huis nog steeds vermeldt op een verkopersmarkt waar de voorraad laag is en de prijzen stijgen in gebieden als Westchester. Op een verkopersmarkt, waar huizen als warme broodjes verkopen, hoef je niet veel werk aan je keuken te doen.

De meeste huiseigenaren brengen honderden uren per jaar door in hun keuken en verbouwen helpt hen om beter van die tijd te genieten. Ga naar de REstore van Habitat for Humanity voor rollen lino, keukenbeslag, kasten en andere woonaccessoires en bouwmaterialen tegen verrassend lage prijzen. Je keuken renoveren voordat je hem verkoopt, kan een geweldige manier zijn om meer geld voor je huis te krijgen, maar het is essentieel om het op de juiste manier te doen. Volgens NARI, de National Association of the Remodeling Industry, wil 81 procent van de huiseigenaren die ervoor kiezen hun keuken te verbouwen meer thuis zijn en 76 procent meer van hun huis geniet.

Ze maken een rondleiding door je huis en geven je een eerlijk, weloverwogen overzicht van hoeveel het waard is, wat aandacht nodig heeft en of het echt waard is om te renoveren. Bedenk welke omvang van de renovaties aan uw keuken u wilt en vraag een tijdsinschatting voordat u begint. Het is dus de moeite waard om een eiland toe te voegen of een muur te slopen om de verkoopprijs van je huis omhoog te schieten. Een van de eenvoudigste keukenupgrades die je kunt maken, is het vervangen van oudere, verouderde hardware voor nieuwe, strakke en moderne hardware.

Als u een huis met een oudere keuken verkoopt, zullen kopers dit zien en er mogelijk rekening mee houden in wat de woning waard is. Als je aan een keukenrenovatie denkt omdat je een oudere keuken hebt, overweeg dan of je een geheel nieuwe keuken nodig hebt of niet. Door de ogen van een huizenkoper naar je hele huis kijken, vooral de keuken, helpt alleen maar bij de verkoop van je huis.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *