Hoe lang duurt het om een nieuwe keuken te plaatsen?

Als je het zou opsplitsen in een algemeen assortiment, zou je een typisch keukenverbouwingsproject vinden dat 3 tot 9 weken duurt. Toegegeven, dit kan worden versneld met een duidelijk plan, budget en het juiste team om uw keukenrenovatie uit te voeren.

Hoe lang duurt het om een nieuwe keuken te plaatsen?

Als je het zou opsplitsen in een algemeen assortiment, zou je een typisch keukenverbouwingsproject vinden dat 3 tot 9 weken duurt. Toegegeven, dit kan worden versneld met een duidelijk plan, budget en het juiste team om uw keukenrenovatie uit te voeren. Bij een renovatie van een keuken die wordt verwijderd en vervangen, wordt de demo normaal gesproken binnen een dag of twee gedaan. Dit maakt het veel minder ingrijpend.

Een installatie van een kast duurt normaal gesproken twee tot drie dagen. En het duurt nog eens twee weken voordat de sjabloon is geïnstalleerd voor werkbladen. Dit omvat loodgieterswerk, elektrische werkzaamheden en het verplaatsen van de apparaten naar nieuwe posities om uw keuken gemakkelijker te maken. Wat de benodigde tijd betreft, hangt dit af van de omvang van het werk en de planning van uw aannemer.

Maar het kan 2 dagen tot 2 weken duren. Als het keukenontwerpprogramma eenvoudig is, vervangen nieuwe componenten de oude componenten in dezelfde indeling. Dit heet een vervangende keuken. Er komt minimale constructie of maatwerk bij kijken.

Vervangende keukenprojecten gemiddeld 6-8 weken voor een middelgrote keuken. Als uw keuken alleen externe schade heeft, kan het werk wat sneller verlopen, vergeleken met een keuken vol interne beschadigingen die kostbaar zijn en tijd kosten om te repareren. Als je keuken bijvoorbeeld veel externe en interne beschadigingen heeft, zou het langer duren om het oorspronkelijke uiterlijk en de functionaliteit terug te krijgen dan wanneer je te maken hebt met een paar externe beschadigingen. Ze tonen niet de planning en voorbereiding die nodig zijn voor een succesvol keukenontwerp en verbouwing.

Soms past de vloer bij een van deze elementen of contrasteert deze om het driekleurige keukengevoel te creëren. Vergeet niet dat de gemiddelde verbouwing van de keuken twee tot drie maanden zou moeten duren, inclusief de ontwerpfase. De renovatie van de gemiddelde Amerikaanse keuken duurt ongeveer 6-8 weken, ervan uitgaande dat u samenwerkt met een betrouwbare aannemer die veel ervaring heeft met bouw, installatie en sanitair en elektrische renovatie. Wanneer mensen aan een nieuwe keuken denken, denken de meesten aan modern — en wit is een van de modernste ontwerpen van de 21e eeuw.

Als je het niet leuk vindt om je vast te houden en betrokken te raken bij het verbouwingsproces van de keuken, dan kun je overwegen om wat vrije tijd te nemen. Kitchen Infinity biedt deskundig advies, inspiratie en stijltips om u te helpen het huis te creëren dat u verdient. Grotere keukens met een complexe renovatie kunnen tussen de 10 en 12 weken duren, terwijl het uitvoeren van een volledig groter keukenverbouwingsproject ongeveer 3-5 maanden kan duren. Idealiter heeft uw keuken elektrische bedrading, verwarming, uitgebreid sanitair, duurzame vloeren, een robuuste kastset, sterke werkbladen, inbouwapparatuur en gebruiksvriendelijke ruimte nodig.

Uw keuken heeft verwarming, elektrische bedrading, uitgebreid sanitair, een sterke kastset, duurzame vloeren, geschikte werkbladen, alle inbouwapparatuur (ovens, magnetrons enz.) Ook moet u een ontwerp voor de renovatie van de keuken bedenken dat past bij de architecturale ontwerpen van uw keuken. Voordat je meteen aan je verbouwing begint, is het belangrijk om precies te weten hoe je je nieuwe keuken wilt inrichten.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *