Wat te eten tijdens de renovatie van de keuken?

Als je regelmatig rijst, quinoa, linzen, bonen, soep, stoofschotels, chili kookt, hardgekookt. Denk ten slotte na over hoe u slimmer kunt winkelen om het bereiden en koken tot een minimum te beperken.

Wat te eten tijdens de renovatie van de keuken?

Als je regelmatig rijst, quinoa, linzen, bonen, soep, stoofschotels, chili kookt, hardgekookt. Denk ten slotte na over hoe u slimmer kunt winkelen om het bereiden en koken tot een minimum te beperken. Koop indien mogelijk voorgewassen groenten en fruit. Sommige groenten zijn zelfs voorbereid, zoals geschaafde spruitjes, pompoen en gepelde knoflook.

Koop voorgekookte producten als dit geen afbreuk doet aan smaak. Enkele van onze favorieten zijn gekookte, vacuümverpakte bieten en linzen die in de productenafdeling worden verkocht; diepgevroren biologische groenten; bonen uit blik; en sauzen en dips uit de winkel, zoals pesto en hummus. Nog eenvoudiger, probeer onze recepten zonder koken. Ik weet dat dit niet erg groen van ons is, maar afwassen in een kleine wastafel in de badkamer of gebogen over een badkuip is gewoon stom.

Papieren borden en plastic keukengerei bespaarden ons zoooo veel tijd (en rugpijn) en hebben ons ook bespaard van het breken van onze goede glazen schalen. Natuurlijk hadden we een paar grotere glazen schalen voor het verwarmen van soepwaren en het serveren van groenten en dergelijke. Om eerlijk te zijn, stop je uiteindelijk helemaal met eten van iets en eten jij en je partner vrijwel rechtstreeks uit serveerschalen en keukenpapier. Dus misschien waren we groener dan we dachten? Doe je best om wegwerpartikelen te vinden die biologisch afbreekbaar zijn.

Zoals wijze mensen zeggen, het zal niet gemakkelijk zijn, maar het zal het waard zijn. Dat is waar. Met de juiste tools, organisatie en vastberadenheid kun je een keukenrenovatie overleven en niet verhongeren. Je kunt de meeste maaltijden waarschijnlijk recreëren met alleen een magnetron en een broodrooster, of op zijn minst voldoende afwisseling bereiden om 2 maanden zonder kookplaat door te komen.

Hallo, ik ben Brittany, de maker van Eating Bird Food, holistische voedingsdeskundige, gezondheidscoach en personal trainer. Een paar weken geleden zei een collega dat zij en haar man hun keuken wilden renoveren, maar ze was helemaal gestrest over hoe ze zou koken en haar gezin zou voeden tijdens de renovatie van zes weken. We bestellen één keer per week afhaalmaaltijden tijdens de verbouwing van de keuken, want een pauze van het koken op vrijdag- of zaterdagavond is heerlijk. Elke dag bestellen en salade eten kan oud worden, dus hier is inspiratie om thuis te koken in een geïmproviseerde keuken.

Stel dat je een volledige, ontdaan van de keuken gaat voor een verbouwing en dat je gezinsmaaltijden moet uitzoeken gedurende 6-8 weken. Het kan zijn dat je veel hotdogs eet, en als je ze grilt, voel je je meer op je gemak dan je in werkelijkheid bent. Andere hulpmiddelen die leuk zijn om te hebben, maar niet essentieel, zijn een blender (ideaal voor smoothies en gepureerde koude soepen, zoals gazpacho) en een elektrische theeketel (perfect voor thee, giet over koffie en kokend water snel). Met een goed gevulde vriezer is het eenvoudig om een maaltijd met één gerecht op te warmen in een broodrooster of crockpot tijdens de verbouwing van uw keuken.

Met een speciale ruimte waar ik keukenspullen kan opbergen, is het makkelijker om de volgende keer terug te vinden. Zelfs een eenvoudig maaltijdplan zoals „BBQ-kip, aardappelen en salade in zakken” maakt het u gemakkelijk om te raden wat u tijdens uw renovatie gaat eten. Als je buitenshuis werkt, is het verleidelijk om de makkelijke weg te nemen en elke dag uit eten te gaan voor de lunch. Verwen uzelf met voorgekookte kip en enkele van de vers gemaakte salades of bijgerechten die daar verkrijgbaar zijn.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *