Bij het verbouwen van de keuken waar te beginnen?

Bezoek keukenshowrooms en woonwinkels om erachter te komen wat de kosten van artikelen zijn en zoek vervolgens uit wat je nodig hebt en wat je je kunt veroorloven. Het bijwonen van een huisrondleiding in de buurt is een geweldige manier om in contact te komen met andere huiseigenaren en hun keukenindelingen en renovaties te observeren.

Bij het verbouwen van de keuken waar te beginnen?

Bezoek keukenshowrooms en woonwinkels om erachter te komen wat de kosten van artikelen zijn en zoek vervolgens uit wat je nodig hebt en wat je je kunt veroorloven. Het bijwonen van een huisrondleiding in de buurt is een geweldige manier om in contact te komen met andere huiseigenaren en hun keukenindelingen en renovaties te observeren. De 10 stappen van een keukenverbouwing De eerste stap van elke keukenverbouwing is uitscheuren en slopen. Voordat je klaar bent om een prachtige nieuwe ruimte te creëren, is het belangrijk om te slopen en te verwijderen wat verouderd of versleten is.

Dit is het moment waarop je alles eruit haalt wat je niet wilt bewaren, inclusief muren, kasten, vloeren, armaturen of meer. Sommige eigenaren vinden het leuk om deze fase zelf af te handelen, maar het is meestal het beste om een erkende aannemer in te huren om het werk te voltooien. Ervaren teams beschikken over de kennis om leidingen en leidingen die achter muren of onder kasten verborgen zijn, te vermijden. Nadat je klaar bent met het ruwwerk, is het tijd voor een professionele inspectie.

In de meeste gevallen hoeft u alleen maar naar de stad of provincie te bellen en een afspraak te maken. Voor sommige gebieden kan er een kleine vergoeding in rekening worden gebracht. Is een bekroond full-service woningverbouwingsbedrijf dat al meer dan 35 jaar Houston bedient. In de keukendriehoek staat dat uw belangrijkste gebruiksvoorwerpen — de spoelbak, koelkast en fornuis (of kookplaat) — een werkdriehoek moeten vormen.

In deze stap van uw verbouwing moet u rekening houden met het ontwerp welk onderdeel of kenmerk op welke plek terechtkomt. Als u hoopt wat kosten terug te verdienen door uiteindelijk uw huis te verkopen, zou een verbouwing van de keuken over het algemeen niet minder dan 5 procent en niet meer dan 15 procent van de waarde van uw huis moeten kosten. Een veelgemaakte fout van beginnende verbouwers is het onderschatten van de tijd die nodig is om een renovatie te voltooien. Bovendien kunnen schiereilanden of eilanden die zijn verbonden met wandkasten een geweldige manier zijn om het eilandgevoel te creëren en tegelijkertijd een deel van uw keukenruimte af te scheiden.

Net als kombuiskeukens zijn enkelwandige keukens ook geschikt voor woningen met beperkte ruimte, zoals appartementen en appartementen. In het verleden was de keuken echter vaak weggestopt in een hoek van het huis en afgesloten voor gasten. En je kunt nog een paar procentpunten persen als je culinair talent hebt en je keuken aanpassen om die vaardigheden te accentueren. Wees aan het einde van je verbouwing niet verbaasd als je zo „moe” bent van opties dat je niet kunt kiezen waar je gaat eten, omdat je zoveel keuzes hebt gemaakt dat je het misschien beu bent om te kiezen.

De keukendriehoek die driezijdige verbinding tussen fornuis, spoelbak en koelkast is praktisch heilig in keukenontwerphandleidingen. De kostenschaal uit het middensegment, of middelgrote keukenverbouwing, behoudt de voetafdruk van uw huidige keuken en verbetert tegelijkertijd de kwaliteit van de materialen. Maar wat houdt dat precies in en wat moet je verwachten dat er gebeurt? Als u van plan bent om zelf aspecten van de verbouwing te maken, is het extra belangrijk om het proces te begrijpen. Als een van de doelen van uw keukenverbouwing is om meer oppervlakte aan uw keukenruimte toe te voegen, wilt u in ieder geval overwegen om een eiland of een schiereiland in uw nieuwe indeling op te nemen.

Gemiddeld bleek uit makelaars die door de National Association of Realtors Ⓡ (NAR) zijn ondervraagd dat een keukenupgrade of volledige verbouwing kan verwachten dat 50-59 procent van de verkoopkosten zal worden terugverdiend, en 20 procent van de makelaars zegt dat een voltooide keukenverbouwing heeft bijgedragen aan het sluiten van een verkoop van het huis.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *