Hoeveel keukenrenovatie kost het VK?

Onze keukenkosten bedroegen uiteindelijk ongeveer £8.000 tot 9.000 om alleen te leveren. Dat omvat apparaten, werkbladen, spoelbakken, kranen en exclusief het fornuis, elektriciteit, tegels, pleisterwerk, raambeslag en arbeidskrachten die in de keuken passen.

Hoeveel keukenrenovatie kost het VK?

Onze keukenkosten bedroegen uiteindelijk ongeveer £8.000 tot 9.000 om alleen te leveren. Dat omvat apparaten, werkbladen, spoelbakken, kranen en exclusief het fornuis, elektriciteit, tegels, pleisterwerk, raambeslag en arbeidskrachten die in de keuken passen. Andere bedrijven kosten tussen de £3.500 voor iets eenvoudigs, tot £60,00 voor duurdere merken. Keukens uit het middensegment kosten waarschijnlijk tussen de £10.000 en £20.000, afhankelijk van de grootte en de keuze van werkbladen en apparaten.

Als je een goed oog hebt, kun je deze 'looks' recreëren of gewoon inspiratie opdoen voor een fractie van de oorspronkelijke kosten. Massief houten vloeren zijn niet ideaal voor keukens, omdat planken opzwellen als ze nat zijn en krimpen als ze droog zijn, waardoor de planken na verloop van tijd kunnen kromtrekken. Arbeidskosten voor de inrichting van de keuken — afhankelijk van uw regio in het land (het zuiden van het VK is over het algemeen duurder voor arbeidskosten). Goed gekozen kunst kan een keuken naar een hoger niveau tillen en een vleugje persoonlijkheid toevoegen aan wat anders een saaie kamer zou kunnen zijn.

Budgetdeuren voor keukenunits zijn ook gemaakt van MDF, maar deuren uit het middensegment en duurdere deuren hebben ofwel een MDF-deurkozijn met een massief houten paneel of zijn volledig gemaakt van massief hout. Als het gaat om de gemiddelde kosten voor keukenrenovatie voor niveau 2, kunt u een prijsstijging verwachten als gevolg van strikt cosmetische updates. Ed had zijn ervaringen gedeeld met het kopen van een nieuwe keuken voor zijn ouders, maar erkende dat hij de kosten van zijn genereuze gebaar misschien had onderschat. Veel ontwerpers bieden een gratis service waarbij ze je keuken komen opmeten en een ontwerp voor je maken, maar soms rekenen deze consultants een vergoeding van meer dan £50.

Als je je keukenunits via een gespecialiseerd bedrijf wilt verkopen, vraag dan hoeveel ze aan commissie in rekening brengen en of er een minimumvergoeding is om te verkopen. Als er een uitbreiding wordt gepland, zal het opnieuw bouwen op uw bestaande woning uw totale keukenkosten verhogen. Een nieuwe keuken kan een nieuwe vloer met zich meebrengen, in dat geval betaalt u £100-£150 voor een vloerspecialist om laminaat- of vinylvloeren te leggen, plus de kosten van de vloer zelf, die variëren van £20 tot £30 per vierkante meter. Als ik projecten met klanten uitvoer, merk ik vaak dat keukens de moeilijkste kamer in huis zijn om te kosten — simpelweg omdat er zoveel variabelen zijn die de prijs hoger of lager kunnen maken.

Dit kan echter enorm toenemen, afhankelijk van de grootte van de keuken, de stijl van de units en werkbladen en een aantal andere factoren. Op maat gemaakte keukens beginnen vanaf £20.000, maar met een bijna grenzeloze verscheidenheid aan materialen die mogelijk beschikbaar zijn, zullen high-end meubelmakers keukenprijzen zien van £50.000 en meer. Ten slotte is het een goed idee om een plaatselijke installateur te gebruiken in plaats van degene die uw keukenleverancier aanbiedt, aangezien deze meestal goedkoper is.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *