Wat betekent niveaurenovatie in sims 4?

Afhankelijk van de individuele concertbeperkingen mag je de plattegrond al dan niet aanpassen, maar moet je hoe dan ook veel ontwerpkeuzes maken. Naarmate je verder komt in je carrière, kun je kamers en verdiepingen aan woningen toevoegen.

Wat betekent niveaurenovatie in sims 4?

Afhankelijk van de individuele concertbeperkingen mag je de plattegrond al dan niet aanpassen, maar moet je hoe dan ook veel ontwerpkeuzes maken. Naarmate je verder komt in je carrière, kun je kamers en verdiepingen aan woningen toevoegen. Door kamers toe te voegen, kunt u de binnenmuren wijzigen om kamers te splitsen of toe te voegen. Als je een niveau toevoegt, kun je een extra bovenverdieping of een kelder toevoegen, welke wordt gespecificeerd in de informatie over het optreden.

Onthoud dat je elke Sim-dag een nieuwe baan kunt aannemen, zodat die felbegeerde handdruk om de hoek ligt. De game beschouwt de renovatietaak als voltooid zodra je de Build Mode voor het eerst opent en verlaat tijdens het optreden. Zoals het hele thema van het pakket al doet vermoeden, doe je eigenlijk het grootste deel van het renovatieoptreden in de bouwmodus. Bij de renovaties moet je een bestaand deel van het gebouw opnieuw inrichten, terwijl je met de toevoegingen een extra kamer of zelfs een hele nieuwe verdieping kunt plaatsen.

De carrière van binnenhuisarchitect is een beroep, of actieve carrière, in De Sims 4 (zoals de carrières die zijn toegevoegd in de uitbreidingen Aan het werk en Word Beroemd). Je kunt ook de naam van de klant zien, het soort renovatie dat ze willen, zijn budget en de naam van het renovatiedoel (d.w.z. dat je de mogelijkheid hebt om je Sims naar hun werkplek te vergezellen en hun acties gedurende de werkdag te controleren. Zoals het er nu voor staat, kun je als je een interieurontwerper een vraag stelt die een opvullend probleem kan opvullen, bij iedereen in het huishouden terecht.

Daarom kan het stellen van dezelfde persoon je zowel voor bruin als voor bruin geven, ook al is dat niet mogelijk in CAS. Terug naar het voorbeeld van mijn Pancakes: ik zou de renovatie meestal in hun favoriete stijl hebben gedaan met bijna geen blauwe of roze items, maar zodra Eliza een vinkje had, liet ik Bob dingen zien die speciaal op hem waren afgestemd. Je kunt alle bubbels vullen met één persoon omdat ze willekeurig uit het hele huishouden tekenen, en als je naar een andere sim gaat, kun je niet garanderen dat je een voorkeur krijgt van die sim. Op de lange termijn kan een goede reputatie je Sim helpen om terugkerende klanten te werven; meer prestigieuze optredens, waaronder mogelijkheden om bedrijven te renoveren, kavels voor privéwoningen; en zelfs merkdeals in de game.

Omdat de foto's in de inventaris van je Sims verschijnen, kun je de foto's bewaren en een portfolio voor jezelf maken. Ik verwacht een niveau te renoveren en de game begrijpt welk niveau ik heb gedaan en me dat niveau niet opnieuw te geven. Je kunt in het begin alleen kamerrenovaties accepteren en andere categorieën worden ontgrendeld naarmate je verder komt. Hoewel de nieuwe optredens niet al te veel nieuwe elementen bevatten, gebruik je de bouwmodus en de fotografievaardigheden op een enigszins nieuwe manier, beheer je een budget voor optredens en stel je een dramatische 'Reveal' samen om je harde werk aan de klanten van je Sim te laten zien.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *