Welke woningverbeteringen voegen de meeste waarde toe?

Zelfs als ze dat doen, is dat niet helemaal hetzelfde als waar je daadwerkelijk winst op maakt. Het korte antwoord is nee, huisverbeteringen voegen niet altijd waarde toe.

Welke woningverbeteringen voegen de meeste waarde toe?

Zelfs als ze dat doen, is dat niet helemaal hetzelfde als waar je daadwerkelijk winst op maakt. Het korte antwoord is nee, huisverbeteringen voegen niet altijd waarde toe. Zelfs als ze dat doen, is dat niet hetzelfde als dat u daadwerkelijk winst maakt op het project of zelfs uw kosten terugverdient. Er is een groot verschil tussen het toevoegen van waarde aan je huis en het behalen van een rendement op je investering, zegt Fisher.

Badkamerverbouwingen zullen 87,7 tot 93,5 procent van uw investering terugverdienen, volgens de Cost vs. Zoals in de keuken, word niet gek. Installeer nieuwe armaturen, fleur de kamer op met verf en voeg de badkuip opnieuw toe. Een nieuwe spiegel en verlichtingsarmaturen kunnen het uiterlijk van een badkamer gemakkelijk veranderen.

Als het toevoegen van waarde aan je huis het doel is, is de keuken waarschijnlijk de plek om te beginnen. Conventionele wijsheid zegt dat keukens en badkamers huizen verkopen. Hoeveel zal een nieuwe keuken de waarde van je huis verhogen? Volgens Zillow leveren keukenrenovaties tot 80% investeringsrendement op. Afhankelijk van hoe u ervoor kiest om te renoveren, kunt u min of meer terugkrijgen van deze investering.

Van isolatie tot elektriciteit, enkele van de grootste woningverbeteringen die waarde toevoegen, zijn niet altijd zichtbaar. Het verbeteren van de energie-efficiëntie van uw huis is belangrijk voor kopers en kan u ook geld besparen. Het vervangen van oude verlichtingsarmaturen, werkbladen, kasten, toiletten en vloeren kan ook de aantrekkingskracht van uw huis vergroten. Badkamers hebben het op een na hoogste investeringsrendement, achter keukens.

Een vernieuwde badkamer is een belangrijk verkoopargument voor elk huis. Gebruik bij renovatie slanke oppervlakken voor een sprankelende ruimte die schoonmaken een fluitje van een cent maakt. Volgens hetzelfde rapport van de National Association of the Remodeling Industry schatten makelaars dat huiseigenaren tot 57% van de kosten van een badkamerrenovatie kunnen terugverdienen als ze hun huis verkopen. De verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC) in uw huis zijn de componenten die ervoor zorgen dat alles in bedrijf blijft.

Dit zijn enkele van de meest essentiële items om te onderhouden. Bovendien schatten makelaars dat huiseigenaren 85% van de kosten van een HVAC-vervanging kunnen terugverdienen als ze hun huis verkopen. Het toevoegen van een tweede verdieping of een serre aan een huis is populair in verbouwingstijdschriften, maar dat zijn dure toevoegingen die niet veel rendement opleveren. De meest waardevolle verbeteringen aan het huis in een kleine keukenverbouwing zijn onder meer het moderniseren van de kasten en werkbladen, het upgraden naar gloednieuwe apparaten, het updaten van de gootsteen en kraan en het updaten van de vloer.

Een andere van de meest waardevolle verbeteringen in huis op het gebied van badkamerverbouwing is om van uw standaardbadkamer een universeel toegankelijke badkamer te maken. U kunt in de keuken een aantal waardevolle verbeteringen aanbrengen die passen bij uw specifieke budget en doelstellingen, van het plaatsen van energiezuinige roestvrijstalen apparaten tot het schilderen van kasten en het installeren van nieuwe werkbladen. Vervang de keukenkraan, voeg nieuw kastbeslag toe en vervang oude verlichtingsarmaturen door moderne, energiezuinige opties. Uw dollars kunt u het beste besteden aan dingen die de doorstroming in de keuken verbeteren en het koken gemakkelijker en aangenamer maken.

Over het algemeen kunt u verwachten dat huisverbeteringen een investeringsrendement van 70 procent opleveren, volgens het platform voor woningverbouwingsleningen RenoFi. Verbeteringen die de waarde van uw huis op de gemiddelde prijs in de buurt brengen, kunnen daarentegen een beter rendement opleveren. Een afgeschermde veranda of patio in de achtertuin, vooral een terras met een buitenkeuken met een ingebouwde grill en een kleine koelkast, vormt een prachtige extra amusementsruimte. Huiseigenaren die grote huisverbeteringen overwegen, moeten eerst nadenken over hun eigen comfort en behoeften, en in de tweede plaats over de waarde van het huis.

Een luxe badkamerverbouwing levert slechts 56,2 procent rendement op en een nieuwe badkamertoevoeging slechts 54,6 procent. Door uw kelder te verbouwen, kunt u die ongebruikte ruimte omtoveren tot een nieuwe thuisbioscoop, extra woonkamer, kantoor of extra slaapkamers en badkamers. Dit type project omvat vaak vloeren en gipsplaten, schilderen, het toevoegen van verlichtingsarmaturen en nog veel meer. Het verbeteren van de uitstraling van uw huis kan net zo eenvoudig zijn als het schrobben van de gevelbeplating van uw huis of net zo ingewikkeld als het toevoegen van een nieuw looppad.

.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *