Wat voegt de meeste waarde toe aan een verbouwing van een keuken?

Als een keukenrenovatie in de toekomst is of als u zich voorbereidt om uw huis te verkopen, zijn hier enkele van de upgrades die op betrouwbare wijze waarde toevoegen en een rendement op uw investering opleveren, Add a Kitchen Island. Een nieuwe keuken voegt wel waarde toe aan een huis.

Wat voegt de meeste waarde toe aan een verbouwing van een keuken?

Als een keukenrenovatie in de toekomst is of als u zich voorbereidt om uw huis te verkopen, zijn hier enkele van de upgrades die op betrouwbare wijze waarde toevoegen en een rendement op uw investering opleveren, Add a Kitchen Island. Een nieuwe keuken voegt wel waarde toe aan een huis. Het is een van de meest populaire kamers in huis en het is de kamer waar jij en je familie de meeste tijd doorbrengen. Geen wonder dat keukens een van de eerste kamers zijn waar huiseigenaren naar kijken als ze overwegen hun huis te renoveren.

Het is zo populair dat vastgoedexperts keukenupgrades en volledige keukenrenovaties op de tweede en derde plaats hebben vermeld in een lijst met woningrenovaties die waarde toevoegen aan uw huis. Een buitenkeuken die verder gaat dan de grill met functies zoals kasten, werkbladen, een bar en een kleine spoelbak of koelkast versterkt de luxe en charme van buiten eten en entertainen. Volgens onze agenten houden kopers vooral van een combinatie met een grill, spoelbak, koelkast en barmidden (46%) en een uitschuifbare luifel of luifel voor schaduw (34%). Uit een enquête van de Bank of America bleek dat meer dan 70% van de Amerikanen tijdens de COVID-19-pandemie projecten voor huisverbetering heeft aangepakt, waarbij millennials het meeste geld uitgaven.

Waarschijnlijk breng je een groot deel van je tijd thuis door in je keuken, kook je, vermaak je vrienden onder het genot van een glas (of twee) wijn of praat je de dag door met familie. Het installeren van een nieuwe tegelbacksplash met geometrische ontwerpen en spannende kleurenpaletten zou een aanvulling zijn op uw onlangs vernieuwde kasten en aanrechtbladen. Als u over uitstekende verlichting beschikt, benadrukt u dus de textuur en kleuren van uw keukenelementen en armaturen. Daarnaast wordt uw kleine budget efficiënt gebruikt om de functie en esthetiek van uw kleine keuken naar een hoger niveau te tillen.

Kies voor een klassieke look zoals koperen of nikkelknoppen, of voeg een industrieel tintje toe met koperen of houten handgrepen. Welnu, als u een moderne keukenverbouwing uitvoert om uw eigendom op de markt te vermelden, neemt u een strategische beslissing, aangezien kopers eerder bereid zijn om te kopen als ze functionele verbeteringen in het pand zien. De keuken is vaak een belangrijk verkoopargument van een huis, dus als je wat geld investeert om het te verbeteren, kan een geweldige ROI opleveren. Als je thuis een stijlvol pronkstuk wilt opfleuren, is de keuken de hipste plek om te vertoeven.

Het renoveren van uw keuken kan heel snel duur worden, vooral als u droomt van op maat gemaakte kasten, kwartswerkbladen en ruime eilanden. Omdat je waarschijnlijk het grootste deel van je tijd in de keuken aan het aanrecht doorbrengt om te eten, eten te bereiden, het volgende feest te plannen, enz. Wil je dat je oppervlak duurzaam is, zonder te veel geld uit te geven. Taaklampen, hanglampen, wandkandelaars en railverlichting zijn allemaal eenvoudige manieren om je keuken op te fleuren.

Een verborgen voordeel dat veel mensen niet onthouden, is dat het helpt om uw keuken gemakkelijker schoon te maken. Door nieuwe dubbele ovens, vier-pits gasfornuis, koelkast en andere apparaten te installeren, verbetert u de keukenfunctionaliteit en helpt u uw klant zijn visie voor zijn volgende toekomstige keuken te realiseren. Zelf je keuken verbouwen kan goedkoop of zwaar zijn voor je zakken, vooral als je op maat gemaakte kasten en werkbladen wilt. Naast verf heb je een klein penseel, een kleine roller, schilderstape, druppeldoek en een washandje nodig.

Daarnaast beschouwt 80% van de kopers op de markt een nieuw afgewerkte keuken als een van de factoren die van invloed zijn op de selectie en waardering van een woning.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *