Wat je niet moet doen bij een keukenverbouwing?

Vermijd deze 13 fouten bij het renoveren van uw droomkeuken. Niet plannen.

Wat je niet moet doen bij een keukenverbouwing?

Vermijd deze 13 fouten bij het renoveren van uw droomkeuken. Niet plannen. Ik probeer online deals te vinden voor kritieke items. Keukengangen moeten breed genoeg zijn voor alles wat er in een keuken gebeurt.

Clearance helpt meerdere koks om door de ruimte te navigeren en om elkaar heen te manoeuvreren. Zorg er bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken voor dat alle gangpaden, zoals die tussen eilanden, muren en apparaten, tussen de 42 en 48 centimeter breed zijn. Overweeg ook om de plaatsing van belangrijke functies, zoals spoelbakken en het assortiment, te compenseren, zodat twee koks elkaar niet tegen het lijf lopen. In een grote kamer zijn twee eilanden vaak beter dan één.

Het is een vergissing om een eiland te groot te maken, omdat alles langer dan 10 voet moeilijk is om rond te lopen. En als een eiland meer dan 1,5 meter diep is, is het moeilijk om het midden te bereiken. Het overvullen van een eiland met serviesgoed, manden en andere voorwerpen zorgt voor een soortgelijk probleem. Zorg ervoor dat er geen eilandopslag verder reikt dan de rand van het aanrecht.

Plaats je koelkast NIET te dicht bij een muur. Zet je oven NIET direct naast de muur of een ander apparaat. Maak een wandeling door de ruimte en plan deuropeningen om ervoor te zorgen dat je geen krappe keuken creëert. Het doel van planning en voorbereiding terwijl u zich voorbereidt om uw keuken in Arlington of omgeving te renoveren, is ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw investering haalt en tegelijkertijd een lonende ervaring hebt.

Het is eenvoudiger om uw kasten en werkbladen aan te passen aan uw geselecteerde keukenapparatuur dan andersom. Van verfkleur tot kasten, de 'driehoek' tussen uw belangrijkste apparaten en de algehele sfeer van de ruimte, er zijn veel aspecten waarmee u rekening moet houden bij het uit elkaar halen en herbouwen van uw keuken. Een goede hoeveelheid keukenkasten, hoogwaardige apparatuur en duurzame materialen zijn allemaal belangrijke dingen om rekening mee te houden bij het renoveren van uw keuken, maar als ze worden gecombineerd tot een efficiënte werkruimte, haalt u niet het maximale uit uw verbouwing. Doe-het-zelvers kunnen in de verleiding komen om hun vaardigheden en creativiteit te gebruiken om een keukenrenovatie helemaal zelf uit te voeren.

Van interieurontwerpers tot bouwexperts, hier zijn de tien fouten die mensen maken bij het renoveren van hun keukens (en hoe ze te vermijden). Je keuken is waarschijnlijk buiten gebruik tijdens de verbouwing, dus zet elders in huis een tijdelijke kombuis op. Dit Family Handyman-artikel behandelt snelle reacties op noodsituaties, variërend van diereninvasies tot sanitaire rampen en keukenbranden. Er zijn een paar legitieme redenen om te overwegen om te bezuinigen op het aantal kasten, misschien wil je echt een raam boven het aanrecht of ben je wanhopig op zoek naar een minimalistische esthetiek.

In plaats van een geheel andere ruimte te creëren, kunt u een keuken creëren met enkele van de kleuren die in de andere ruimtes worden gebruikt, zodat er een goede overgang van kamer naar kamer is en de kleuren in elke ruimte elkaar aanvullen. Als je de vierkante meters hebt, overweeg dan om een extra eiland te bouwen of de werkruimte van je aanrecht uit te breiden om te verbeteren wat je in je nieuwe keuken kunt bereiken. Ontdek gerust uw mogelijkheden op het gebied van kleuren, apparaten, plattegronden en andere keukencomponenten. In keukens draait alles om functionaliteit, vooral omdat alles, van het bereiden van maaltijden en koken tot het daadwerkelijk genieten van het kookproces, in deze ruimte plaatsvindt.

Hoewel het normaal is dat er kleine minpuntjes of onverwachte problemen optreden tijdens de verbouwing van een keuken, zijn er enkele fouten in het keukenontwerp die je kunt vermijden met een beetje bewustzijn en preventieve actie. Slimme elektrische plaatsing, zoals stopcontacten onder je kasten, op het kookeiland en in je voorraadkast, zorgt ervoor dat je ruimte jarenlang functioneel blijft.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *