Wat is renovatie sims 4 op keukenniveau?

Afhankelijk van de individuele beperkingen voor optredens,. Naarmate je verder komt in je carrière, kun je kamers en verdiepingen aan woningen toevoegen.

Wat is renovatie sims 4 op keukenniveau?

Afhankelijk van de individuele beperkingen voor optredens,. Naarmate je verder komt in je carrière, kun je kamers en verdiepingen aan woningen toevoegen. Door kamers toe te voegen, kunt u de binnenmuren wijzigen om kamers te splitsen of toe te voegen. Als je een niveau toevoegt, kun je een extra bovenverdieping of een kelder toevoegen, welke wordt gespecificeerd in de informatie over het optreden.

De game beschouwt de renovatietaak als voltooid zodra je de Build Mode voor het eerst opent en verlaat tijdens het optreden. Het wordt van uw takenlijst gemarkeerd en op dit moment verschijnt de optie om foto's te maken nadat u foto's wilt maken. Op dat moment hoef je echter niet te stoppen met renoveren en kun je zo vaak als je wilt weer naar de bouwmodus gaan om verdere wijzigingen aan te brengen terwijl het optreden actief is. Er wordt een aantal tegels voor het extra niveau geteld, maar het lijkt erop dat dit problemen heeft veroorzaakt omdat het lijkt alsof het niveau statisch blijft.

Een van de belangrijkste adviezen die ik uit ervaring met deze carrière zou willen toevoegen, is om een woonkamer of keuken te maken voor de kamerrenovaties. Bij de renovaties moet je een bestaand deel van het gebouw opnieuw inrichten, terwijl je met de toevoegingen een extra kamer of zelfs een hele nieuwe verdieping kunt plaatsen. Dit is een veel voorkomende irritatie omdat alle klanten willekeurige voorkeuren krijgen toegewezen wanneer je een opdracht voor hen uitvoert; tenzij de Sim wel en niet leuk vindt om vooraf een simulatie te creëren. Later in de carrière van je Sim vind je hier mogelijk details zoals merkdeals, waarbij je items van specifieke bedrijven in de game moet toevoegen aan je renovatie.

Hoewel de nieuwe optredens niet al te veel nieuwe elementen bevatten, gebruik je de bouwmodus en de fotografievaardigheden op een enigszins nieuwe manier, beheer je een budget voor optredens en stel je een dramatische 'Reveal' samen om je harde werk aan de klanten van je Sim te laten zien. Tijd om je bouwvaardigheden op de proef te stellen en je Sim te helpen vooruitgang te boeken in hun carrière als binnenhuisarchitect. Of het nu een kantoor aan huis of een kantoorgebouw is of helemaal geen kantoor, je Sim kan de steen eruit versieren. Idealiter komen deze overeen met de ruimtes die je hebt gebruikt voor de vorige foto's aan het begin van de renovatie, maar voor zover ik weet wordt dit niet echt bijgehouden op een manier die invloed heeft op de concertopname, dus maak je geen zorgen om de zaken precies op een rijtje te zetten.

Er zijn nu verschillende carrières op het gebied van stijl en design in De Sims 4, maar de nieuwe Interieurdecorator-carrière is makkelijk te vinden omdat deze ook deel uitmaakt van de actieve carrières. Als je in de linkeronderhoek van het scherm kijkt, zie je dat het huishoudgeld van je actieve Sim tijdelijk is vervangen door het concertgeld. Een ander kenmerk dat optredens van Interior Decorator iets anders maakt dan andere soortgelijke carrières, is het budget.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *