Hoe lang duurt de renovatie in Singapore?

Meestal worden de meeste renovaties binnen 12 weken voltooid. Gedurende deze periode moet tot 95% van de betaling voor uw HDB-renovatie worden gedaan.

Hoe lang duurt de renovatie in Singapore?

Meestal worden de meeste renovaties binnen 12 weken voltooid. Gedurende deze periode moet tot 95% van de betaling voor uw HDB-renovatie worden gedaan. Het is tijd om uw financieringsopties, spaargeld en leningen voor woningrenovatie te bekijken, nog voordat u contact opneemt met een identiteitsbureau. Hoewel de renovaties van HDB en Condominiums 2 maanden duren, duurt de gemiddelde Singaporese huiseigenaar er 3 maanden over.

De extra maand, of zelfs meer, is eigenlijk gewoon doodtijd die de huiseigenaar besteedt aan het nemen van beslissingen. Voor degenen die hun HDB renoveren, moet u een vergunning van HDB aanvragen voordat u een renovatie uitvoert — dit kan tot 3 weken duren. Als je bepaalde muren gaat hacken of dingen doet die ongebruikelijk zijn, kan dit nog langer duren. Verbouwingen van kleine toiletten worden gemiddeld in ongeveer 23 dagen uitgevoerd.

Als de renovatie onder ideale omstandigheden wordt uitgevoerd, duurt het waarschijnlijk ongeveer 23 dagen om een kleine toiletverbouwing uit te voeren. Ervan uitgaande dat er in het weekend geen werkonderbrekingen zijn, betekent dit dat het iets minder dan vierenhalve week, of iets meer dan een maand, zal duren om te voltooien. Dit is een ruwe schatting, gebaseerd op historische gegevens en mijn eigen ervaring. De kans is groter dat het ongeveer het dubbele is dan 9 weken.

Helaas komen veel onbeheersbare zaken vaker voor dan je zou denken bij renovatieprojecten. Eerlijk gezegd worden nieuwe huizen meestal voorzien van gloednieuwe voorzieningen, zoals vloeren, keuken- en badaccessoires, wat de renovatieprijzen verlaagt. Omdat dit slechts een korte huurperiode is terwijl uw huis in Singapore wordt gerenoveerd, is een verblijf van een paar dagen om te ontsnappen aan de renovatiegeluiden van HDB geen probleem. Dit helpt om vanaf het begin betere relaties te onderhouden en om hun begrip te zoeken terwijl u uw huis laat renoveren.

Dit is de belangrijkste reden waarom u voorzichtig moet zijn met het renoveren van uw huis of wanneer u uw appartement in Singapore renoveert. Van de renovatiewerkzaamheden in een offerte zijn de duurste onderdelen timmerwerk, metselwerk (vloeren, tegels en natte werken) en haakwerk. Het punt is, de beste manier om gezond te blijven bij elk renovatieproject, is door echt aan uw verwachtingen te voldoen. Tijdens de renovatie zijn er ook gevallen geweest dat welke werkzaamheden u ook uitvoert, uiteindelijk gevolgen heeft voor uw buren een verdieping lager (waterlekkage komt waarschijnlijk het meest voor).

En als je kijkt naar de gevolgen van de wereldwijde pandemie (ook al worden de zaken geopend), dan is de kans nog groter dat een renovatie vandaag vertraging oploopt. Het belangrijkste is om goed te plannen en jezelf HDB-renovatietijd te geven om alle grote taken uit te voeren voordat je de kleine taken aanpakt. Als je verwacht dat een renovatie zonder vertraging plaatsvindt, is dat hetzelfde als verwachten dat je vlucht altijd op schema ligt — het zal zeker gebeuren. Vaker wel dan niet hebben we een einde moeten maken aan de hele renovatie omdat eigenaren niet kunnen beslissen over het materiaal of het ontwerp van hun kasten.

Bovendien verleent de Singaporese Housing Development Board (HDB) een renovatievergunning van een maand en een verlenging van 1 maand. U moet ook een renovatievergunning aanvragen bij de MCST van uw appartement voordat u met de werkzaamheden kunt beginnen, hoewel dit helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *