Is $20000 genoeg voor een verbouwing van de keuken?

Keukenverbouwingen kunnen de duurste huisverbetering zijn. Het is echter mogelijk om een vervallen keuken een facelift uit te voeren zonder de bank kapot te maken.

Is $20000 genoeg voor een verbouwing van de keuken?

Keukenverbouwingen kunnen de duurste huisverbetering zijn. Het is echter mogelijk om een vervallen keuken een facelift uit te voeren zonder de bank kapot te maken. Om de kosten laag te houden, behoudt u de oorspronkelijke structuur van de huidige keuken en brengt u eenvoudige wijzigingen aan. In de IKEA keukencatalogus heeft elke kastdeurstijl een prijs voor een keuken van 10 ′ x 10 ′ van waaruit u de kosten per lineaire voet kunt berekenen.

Als je een keuken gaat ontwerpen en de renovatieproblemen wilt doorstaan, neem dan de tijd om er zelf van te genieten. Toen ik aan dit project begon, was het erg moeilijk in te schatten hoeveel een complete keukenrenovatie zou kosten. Nu we dat uit de weg hebben geruimd, laten we het hebben over hoe u uw budget voor het verbouwen van keukens kunt plannen. Een goed resultaat behalen bij het verbouwen van een keuken is zeer bevredigend, het is een geweldige ervaring voor iedereen.

Ze gaf ons 3D-beelden van hoe de keuken eruit zal zien als deze eenmaal is geïnstalleerd, zodat u niet meer hoeft te raden hoe deze eruit zal zien. Het vergt lef om een huis met een afschuwelijke keuken te kopen, maar als de prijs goed is en de verbouwing goed begroot is, kunnen lelijke eendjes een waardevolle investering zijn. Door dit kleine beest opnieuw te doen, werd een tweede ronde geld bespaard, dus jarenlang was de keuken een langdurig project. Deze tragische kleine (4'x10′) kombuiskeuken was claustrofobisch, niet functioneel en blijkbaar paars geverfd door een 5-jarige.

Ik geloof niet dat de muur dragend is (we zullen het uiteraard controleren voordat we verder gaan), maar ik denk dat het gewoon een scheidingswand is tussen de keuken en de eetkamer. De eerste fase van mijn keukenontwerpproces omvat het ontwikkelen van een conceptueel plan op basis van nauwkeurige metingen. En de kosten voor het verbouwen van keukens zijn afhankelijk van verschillende factoren, die afhangen van de grootte van de keuken, welk type vloermateriaal u moet gebruiken, vervolgens van uw keukenkast en apparaten. Jillian Lare is een interieurontwerp in Des Moines, Iowa, gespecialiseerd in keuken- en badkamerontwerp en nieuwbouwwoningen.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *